Fagentreprise

Fagentreprise

Vi leverer tømrerentrepriser, hvor du er sikret et godt resultat, som er færdigt til tiden.

Har du brug for en tømrerentreprise?

Vores erfaring gør, at vi kan løse alle typer af tømrer-, og snedkerentrepriser. Vælger du Vognsen & Co, kan du være sikker på at få et godt resultat, som er færdigt til tiden. Vi lytter til dig og dine behov og sørger for altid at sætte de bedst egnede håndværkere på opgaven, for vi er stolte af vores tømrerhåndværk og sætter en ære i at have tilfredse kunder.

Inden vi går i gang med vores arbejde, sætter vi os grundigt ind i dit projekt, som selvfølgelig skal løses, så det lever op til dine krav og forventninger. Men vi tør også godt udfordre dine ideer og komme med bud på alternativer, som du kan overveje. For vi har masser af erfaring med meget forskellige slags projekter – og masser af gode ideer.

Hvorfor vælge fagentreprise?

Som kunde er fordelen ved fagentreprisen, at du selv kan styre og planlægge projektet. Du sørger selv for tegninger, beskrivelser, for at indhente eventuelle byggetilladelser osv. Du er altså ansvarlig for at styre og koordinere byggeprocessen.

Når vi leverer fagentrepriser, har vi den store fordel, at vi selv har en stor egenproduktion og derfor er gearet til f.eks. at stille med 30 mand, hvis det er det, opgaven kræver. Vi har således både professionalismen, erfaringen og volumen til at løfte store fagentrepriser. Og da vi selv ofte er hoved- eller totalentreprenører, kender vi så at sige begge sider af bordet og kan sætte os ind i andres arbejdsgange og behov.

Kontakt os

Mangler du en effektiv fagentreprenør til at løse din tømreropgave, eller har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til os eller ringe på tlf. 86 35 69 05.

Du kan også se eksempler på vores fagentrepriser under Cases.

Peter Vognsen
Peter Vognsen

Direktør / Stifter