Hovedentreprise

Hovedentreprise

Vi styrer byggeriet og koordinerer arbejdet med underentreprenører, så du kun skal koordinere med os.

Har du brug for en hovedentreprise?

Som din hovedentreprenør sørger vi for at styre byggeriet og koordinere arbejdet med underentreprenører, så du kan få dit projekt ført sikkert ud i livet.

Vi sætter os rigtigt godt ind i dit projekt, så vi kan finde den bedste løsning til lige præcis dit projekt. Vi er vant til at arbejde projektbaseret – og også at arbejde med projekter i alle tænkelige størrelser- så vi har erfaringen til at kunne udarbejde en realistisk tidsplan og til at sætte det rigtige hold.

Igennem hele projektet har vi løbende en tæt dialog med dig for at sikre, at forventningerne til arbejdet er ens for begge parter

Hvorfor vælge hovedentreprise?

Når vi har opgaven som hovedentreprenører, står vi for al koordinering og planlægning af hele arbejdsprocessen. Hvis flere håndværkere skal ind over projektet, sørger vi for, at arbejdet bliver koordineret, og projektet udført korrekt og til tiden.

Som hovedentreprenører har vi ekstremt stort fokus på byggestyring. Vi har udviklet vores egne helt faste skabeloner og procedurer for projektstyring og -håndtering, så vi er sikre på at kunne aflevere vores projekter til tiden og i den rette kvalitet.

Kontakt os

Mangler du en dygtig hovedentreprenør til dit projekt, eller har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til os eller ringe på tlf. 86 35 69 05.

Du kan også se eksempler på vores hovedentrepriser under Cases.

Peter Vognsen
Peter Vognsen

Direktør / Stifter