Erhvervsbyggeri

Hvilke ønsker har I til Jeres erhvervsbyggeri?

Hvad skal der til for at gøre processen god og effektiv? Det kan være svært at finde den rette samarbejdspartner, når et nyt byggeprojekt skal startes. Det kan tage lang tid at undersøge de mange muligheder, og der er ingen garanti for, man finder den, der er bedst egnet til opgaven.

Vi hos Vognsen & Co A/S har mange års erfaring og kan derfor varetage mange forskellige opgaver. Vi tilpasser os i forhold til den løsning, der passer jer bedst og sætter altid det bedst mulige hold til opgaven. Vi udfører både fag-, hoved- og totalentreprise og I kan derfor altid selv bestemme, hvor meget I ønsker at være med inde over processen.

Tæt samarbejde og overholdelse af tidsplaner

Vi sørger for at have et tæt samarbejde med vores kunder hele vejen gennem projektet og har altid en tæt dialog om forventninger og kundens behov. Det er med til at sikre et godt resultat og en god proces fra start til slut. Vores professionelle tilgang til opgaverne og vores faglige stolthed gør, at vi altid får løst opgaverne ordentligt og til tiden.

Vognsen & Co A/S har arbejdet med mange erhvervsbyggerier i Århus og omegn, over hele Djursland, i Østjylland og i Hovedstadsområdet. Vi ved derfor, hvordan enhver opgave kan løses inden for tidsrammen. Blandt de mange forskellige opgaver vi har haft, er bl.a. boligkomplekser, nybyggerier, plejeboliger, børnehaver, vuggestuer og meget mere. Opgaverne har bl.a. været nybyggerier, tilbygninger, ombygninger og vedligeholdelse, udført både som fag-, hoved- og totalentrepriser.

Kontakt os

Vil du vide mere om Vognsen & Co A/S, eller har du spørgsmål til et projekt, er du velkommen til at sende os en mail på info@vognsen-co.dk eller ringe til os på tlf. 86 35 69 05, så er vi klar til at hjælpe med råd og vejledning.