Fagentreprise

Hvordan ser du helst din tømreropgave blive løst?

Har du en tømreropgave, du skal have løst? Vælger du Vognsen & Co A/S som din fagentreprenør til dit tømrerprojekt, kan du være sikker på at få et godt resultat. Vores erfaring gør, at vi ved, hvordan vi skal løse alle typer tømreropgaver – store som små. Vi har en professionel og faglig tilgang til vores arbejde, og opgaverne vil derfor altid blive udført, som du ønsker det. Vi lytter til dig og dine behov og sørger for altid at sætte de bedst egnede håndværkere på opgaven. Vi er stolte af vores håndværk og sætter en ære i at have tilfredse kunder.

Har vi en stram tidsplan, sørger vi for at planlægge arbejdet, så projektet kan afsluttes til tiden. Vi sætter os grundigt ind i
 projektet, inden vi går i gang med vores arbejde – og med en baggrund med mange års erfaring, finder vi altid den bedste og hurtigste måde at løse opgaven på.

Hvorfor vælge fagentreprise?

Fordelen ved fagentreprise er, at du selv kan styre projektet. Du sørger selv for tegninger, beskrivelser, indhente eventuelle byggetilladelser osv. Det er dit eget ansvar at styre og koordinere byggeprocessen, og hvis der er flere forskellige håndværkere inde over projektet, er det dit ansvar at koordinere arbejdet, så processen ikke går i stå. Som din fagentreprenør sørger vi udelukkende for at udføre det hårde arbejde for dig, mens du selv står for forarbejdet. Du styrer altså selv, hvordan det hele skal foregå fra start til slut – du slipper blot for at få splinter i fingrene.

Kontakt os

Mangler du en effektiv fagentreprenør, der ved hvordan fagentreprise skal udføres, kan du sende en mail til info@vognsen-co.dk eller ringe på
tlf. 86 35 69 05 – Så finder vi en løsning til dit tømrerprojekt. Har du yderligere spørgsmål, skal du bare kontakte os, vi er altid klar med råd og vejledning.