Hovedentreprise

Hvor meget ønsker du at være med inde over dit byggeprojekt?

Hovedentreprise i samarbejde med Vognsen & Co A/S

Har du en stor eller mellemstor byggeopgave, kan vi fungere som din hovedentreprenør. Vi sørger for at koordinere arbejdet med underentreprenører, så du kan få dit projekt ført ud i livet på den bedste måde. Når du har det færdige materiale klar, sætter vi os godt ind i projektet og finder den bedste løsning til dig. Vi sørger for at sætte en realistisk tidsplan, så vi er sikre på at overholde den.
Vi har en seriøs tilgang til vores arbejde og skaber et godt resultat. Vi hører vores kunders behov og bruger vores mange års erfaring til at udføre arbejdet på den bedste og hurtigste måde. Ved at bruge os som hovedentreprenør, kan du få ro over byggeprocessen. Du har selv været i gang med planlægningen, men vi sørger for, du ikke får nogle bekymringer, når selve arbejdet går i gang. Med en løbende dialog gennem hele projektet, sørger vi for, at forventningerne til arbejdet er ens for begge parter.

Hvorfor vælge hovedentreprise?

Med hovedentreprise er du selv meget med inde over projektet og dets udvikling. Du står selv for tegninger og beskrivelser af projektet og indhentelse af diverse tilladelser, mens hovedentreprenøren står for koordinering og planlægning af hele arbejdsprocessen. Fordelen her er, at du kun har dialog med ét firma – din hovedentreprenør. Hvis flere håndværkere skal ind over projektet, vil hovedentreprenøren sørge for, at arbejdet bliver koordineret og projektet udført. Du skal selv stå for aftale af møder og tilsyn af arbejdet.

Når du vælger hovedentreprise lægges ansvaret for udførelsen af projektet over på hovedentreprenøren.

Kontakt os

Mangler du hjælp til at udføre din hovedentreprise, så ring til os på
tlf. 86 35 69 05, eller send en mail til info@vognsen-co.dk, så vi sammen kan få dit byggeprojekt ført ud i livet. Har du andre spørgsmål, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os.