Job, Læreplads & Praktik

Job hos os

Hos Vognsen & Co A/S har vi efterhånden mange forskellige faggrupper repræsenteret. Vores store gruppe af byggeledere og projektledere holder styr på alle trådene for vores største faggruppe, tømrerne og snedkerne. Derudover har vi på hovedkontoret specialiserede medarbejdere, som sidder med bl.a. beregning, projektering, indkøb, økonomi og HR.

Vi inkluderer løbende nye fagligheder og kompetencer, f.eks. inden for projektering og ingeniørfeltet, i takt med at vi som virksomhed vokser og får større og mere komplekse opgaver.

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på info@vognsen-co.dk.

Læreplads

Som håndværksvirksomhed i et lille lokalområde ser vi det som en helt naturlig del af vores ansvar altid at have et større antal lærlinge tilknyttet – både lokale og fra oplandet. Vi vil rigtig gerne være med til at uddanne fremtidens kvalificerede arbejdskraft inden for tømrerfaget.

Som lærling hos os forventer vi, at du tager ansvar, og at du arbejder selvstændigt. Til gengæld lover vi, at du får indsigt i alle områderne af tømrerfaget, og at du prøver at arbejde både på de helt små og de helt store projekter. Og så er vi en virksomhed, hvor der er fart på, og hvor humøret er højt.

Selve skoleperioden er også en vigtig del af tømreruddannelsen, og her ser vi gerne, at vores lærlinge går på Den Jyske Håndværkerskole i Hadsten. De stiller høje faglige krav til deres elever, og det gør vi også. Du kan se mere om skolen her https://djhhadsten.dk.

Hvis du er interesseret i en læreplads, så send gerne dit CV samt ansøgning til info@vognsen-co.dk.

Praktikplads – bygningskonstruktør og bygningsingeniør

Vi tager meget gerne praktikanter ind, som er i gang med at uddanne sig til bygningskonstruktører, bygningsingeniører eller lignende. Som praktikant hos os vil du blive tilknyttet en af vores erfarne byggeledere og kommer derved til at få bredt kendskab til en lang række af de spændende opgaver, man har som byggeleder. Vores byggepladser består typisk af total-, hoved- eller fagentrepriser (tømrer-entrepriser) og udføres af teams af egne tømrere og tilknyttede underentreprenører med en samlet byggeperiode på typisk 3-18 måneder.

De opgaver, du får lov at prøve kræfter med, kan bl.a. være planlægning, kvalitetssikring og -styring, byggemøder, tilsyn og opfølgning, økonomiopfølgning, mangelgennemgange og aflevering

Du vil få et selvstændigt ansvar for opgaverne – med god sparring fra byggelederen. Vi synes selv, vi har den helt perfekte størrelse til at tage imod praktikanter: vi er så store, så du får prøvet kræfter med meget krævende, komplekse projekter, men samtidig er vi ikke større, end at du får mulighed for at få indblik i alle faserne i et projekt.

Hvis du er interesseret i en praktikplads, så send gerne dit CV samt ansøgning til info@vognsen-co.dk.

Ledige jobs & praktikpladser

Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere og praktikanter, så du er velkommen til at sende os din uopfordrede ansøgning samt CV på info@vognsen-co.dk, hvis ikke der er en ledig stilling eller praktikplads netop nu, der passer til dig.