Ledige jobs

Vognsen & Co Aarhus søger byggeleder til hovedentreprise

Søren Rask

Driftsdirektør, Aarhus / Medejer

Vi har travlt hos Vognsen & Co Aarhus og søger derfor en dygtig og passioneret kollega til større og længerevarende byggeprojekter i Aarhusområdet. 

Kort om dine opgaver 

Vi søger byggeledere, som har erfaring med styring af byggeopgaver fra start til slut, og som selvstændigt kan varetage en hovedentreprise eller fagentreprise. Det er primært renoveringsprojekter med varighedere af 6-12 måneder, du kommer til at beskæftige dig med.

Derudover ser vi gerne, at du har:

  • en stærk faglig baggrund som tømrer eller lignende – og gerne en baggrund som bygningskonstruktør.
  • en større erfaring i at lede og fordele arbejdet i forhold til håndværkere og øvrige entreprenører – og dermed kan begå dig i sammenspillet mellem de forskellige fagligheder på projekterne.
  • et stort fagligt kendskab til byggeprocesserne, internt og eksternt.
  • kendskab til Microsoft Office-programmerne, men også meget gerne til div. styringsredskaber som Dalux.
  • en fleksibel tilgang til arbejdsopgaver og formår at bevare et godt overblik og prioritere opgaver og tid.
     

Kort om hvad vi forventer - og tilbyder

Vi forventer, at du er ambitiøs, og har lyst til at lære nyt og prøve kræfter med de spændende udfordringer, der er på en større byggeplads. Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø sammen med et team af begejstrede og ambitiøse kollegaer - men frihed under ansvar som den bærende værdi.

Kort om os

Du bliver en del af et stort og veletableret firma med godt 130 engageret kollegaer, som alle brænder for at skabe et godt byggeri. Vi har hovedkontor i Knebel på Mols og en afdeling i Aarhus, med byggepladser i og omkring Aarhus

Og så det praktiske

Ansøgning og CV sendes hurtigst muligt til Driftsdirektør Søren Rask på mail: sr@vognsen-co.dk. Søren kan også kontaktes på 20 71 86 08, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Opstart snarest muligt! Vi holder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.