bygningslide
slider2
biler

Ledige jobs

PRAKTIKPLADS SOM BYGNINGSKONSTRUKTØR // BYGNINGSINGENIØR HOS VOGNSEN & CO

Prøv kræfter med erhvervslivet og styrk dine faglige kompetencer

Hos Vognsen & Co A/S søger vi to praktikanter, som er i gang med at læse til Bygningskonstruktør eller Bygningsingeniør, én i Jylland og én på Sjælland.

Vi søger praktikanter, som kan inspirere os med nye idéer, som stiller os udfordrende spørgsmål, og som har den helt nye viden inden for fagområdet. Til gengæld får I hos os muligheden for at afprøve al jeres teori, viden og gode ideer af i praksis – og samtidig få masser af relevant erhvervserfaring.

Kort om dine opgaver

Du kommer som praktikant på byggepladsen til at fungere som ”højre hånd” for en af vores erfarne byggeledere og kommer derved til at få bredt kendskab til en lang række af de spændende opgaver, man har som byggeleder. Vores byggepladser består typisk af hoved- og fagentrepriser (tømrerentrepriser) og udføres af teams af egne tømrere og tilknyttede underentreprenører med en samlet byggeperiode på 3-18 måneder.

Opgaverne kan blandt andet være:

  • Planlægning
  • Kvalitetssikring og -styring
  • Byggemøder, tilsyn og opfølgning
  • Myndighedsbehandling
  • Økonomiopfølgning
  • Mangelgennemgange og aflevering

Du vil få et selvstændigt ansvar for opgaverne – med god sparring fra byggelederen. Vi synes selv, vi har den helt perfekte størrelse til at tage imod praktikanter: vi er så store, så du får prøvet kræfter med meget krævende, komplekse projekter, men samtidig er vi ikke større, end at du får mulighed for at få indblik i alle faserne i et projekt.

Kort om hvad vi forventer – og tilbyder

Vi forventer, at du har lyst til at lære nyt og prøve kræfter med de spændende udfordringer, der er på en større byggeplads. Her skal man hurtigt kunne omstille sig og lægge en ny plan for at få projektet til at glide, så du skal kunne agere pro-aktivt og handlingsorienteret – og arbejde ud fra, at samarbejde er udgangspunktet for at skabe succes.

Kort om os

Du bliver en del af et mellemstort, men hurtigt voksende firma med godt 130 engagerede kollegaer, som alle brænder for at skabe et godt byggeri. Vi har hovedkontor i Knebel på Mols med byggepladser i og omkring Aarhus og København. Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø sammen med et team af begejstrede og ambitiøse kolleger med frihed under ansvar som en bærende værdi.

Og så det praktiske

Ansøgning og CV sendes hurtigst muligt til projektleder og medejer Dann Jensen på e-mail dj@vognsen-co.dk. Opstart efter aftale. Dann kan også kontaktes på telefon 4041 3914, hvis du har spørgsmål til stillingerne. Vi søger én praktikant til afdelingen på Djursland i Jylland og én til vores projekter på Sjælland, primært omkring København.

Vi glæder os til at høre fra dig – du kan læse mere om os og se eksempler på vores byggeprojekter på www.vognsen-co.dk

Erfaren bygge-/projektleder søges

Dato: Hurtigst muligt

Sted: Århus

Læs mere

Tømrersvende til større renoveringsopgave

Dato: Hurtigst muligt

Sted: Århus

Læs mere