Om Os

Kort om os

Vognsen & Co A/S blev stiftet i 1999 som en enkeltmands-tømrerforretning af Peter Vognsen på Helgenæs. Fra at være en lille tømrerforretning er vi i dag en mellemstor entreprenørvirksomhed inden for både fag-, hoved- og totalentrepriser. Vi har med andre ord både vokset og udviklet os meget – fra en enkelt mand til cirka 130 medarbejdere, som i dag inkluderer en lang række forskellige fagligheder inden for moderne byggeri. Vi er stolte af at have været kåret som Gazellevirksomhed, og af at vi har en sund økonomi med den højeste kredit-rating – AAA – og altså er blandt de 3% mest solide i Danmark. Firmaet ejes af Peter Vognsen, der ejer 75%, Dann Jensen, der ejer 15%, og Hans Andersen, der ejer 10%.

Vi har byggeprojekter for både private, erhvervslivet og også det offentlige, og vi er gode til at sætte det helt rigtige hold med de helt rigtige samarbejdspartnere fra sag til sag. Vi trækker på en bred vifte af faste samarbejdspartnere i byggebranchen, og vi har specialiseret os særligt i energi, hvor vi har et tæt samarbejde med specialister inden for trykprøvning, energimærkning og termografi.

Vi arbejder med alle størrelser af projekter – fra udskiftning af vinduer i et bofællesskab på landet til opførelse af et internationalt, handicapvenligt sports-og konferencecenter med fokus på tilgængelig arkitektur. Så uanset om der er tale om en ombygning, nybygning eller tilbygning, så har vi de professionelle håndværkere og byggespecialister, der kan klare opgaven.

Du kan se eksempler på igangværende og tidligere projekter under Referencer.

Holdet bag

Bag Vognsen & Co er der et stort hold bestående først og fremmest af projekt- og byggeledere, som styrer og koordinerer arbejdet for alle vores tømrere og snedkere. Vores projekt- og byggeledere sørger for helt stram byggestyring, og at der bliver ført tilsyn på byggepladserne, så vi kan sikre kvaliteten ud fra vores interne kvalitetssikringssystem. En stor del af vores tømrere har vi selv uddannet, og vi er stolte af, at rigtig mange af dem bliver hos os i mange år. Derudover har vi på hovedkontoret en lang række teknisk/administrative medarbejdere, som er specialiserede i beregning, projektering, indkøb, økonomi og HR.

I takt med at virksomheden er vækstet betragteligt, og at de projekter, vi arbejder på, er blevet større og mere komplekse, har vi løbende fået medarbejdere med nye fagligheder i huset inden for bl.a. projektering og ingeniørfeltet. Alle er med til at gøre en stor forskel hver eneste dag, og uden holdånden ville vi ikke være, hvor vi er i dag.

Er du interesseret i at søge job hos Vognsen & Co, kan du se mere under Job, læreplads & praktik.

Vores værdier

Hos Vognsen & Co lægger vi stor vægt på værdierne ansvar og fleksibilitet. Om man er lærling eller byggeleder, så forventer vi, at man tager ansvar for sine opgaver og løser de problemer, der måtte opstå. Også selvom det betyder, at man nogle gange skal tænke opgaven helt om. Det får vores projekter til at glide bedre, når medarbejderne både kan og tør tage stilling og finde en løsning, når der opstår udfordringer eller uventede problemer. Og det sikrer, at vi kan aflevere et tilfredsstillende projekt – til tiden.
Samtidig skal det også være sjovt at gå på arbejde, så vi sætter pris på en fri tone og højt humør. På den måde er det lykkedes os at skabe en virksomhed med en stærk kultur og god holdånd – ikke kun blandt tømrerne ude i marken men også på tværs af organisationen blandt projektledere, økonomimedarbejdere, tømrere, beregnere, ledelse osv.

Kompetencer & service

Vi er specialiserede i hoved-, fag- og totalentrepriser, men vi udfører også helt klassiske tømreropgaver som vindues- og tagudskiftninger, træbeklædning, diverse serviceopgaver mm. Vi har en stor egenproduktion og også vores egen serviceafdeling, som løbende servicerer både private og erhvervskunder, primært i form af spjældopgaver. Vi har desuden investeret i en del udstyr, så vi selv har en maskinpark i form af teleskoplifte, smartluft m.m. at trække på, så opgaverne kan løses hurtigt, og når der er brug for det – uden ventetid.

Du kan se mere om de forskellige former for entrepriser, vi indgår i, under Vi tilbyder.