Om Os

Kort om os

Vognsen & Co blev stiftet i 1999 som en enkeltmands-tømrerforretning af Peter Vognsen på Helgenæs. Fra at være en lille tømrerforretning er vi i dag en mellemstor entreprenørvirksomhed inden for både fag-, hovedentrepriser og med en særskilt afdeling, der specialiser sig i totalentrepriser. Vi har med andre ord både vokset og udviklet os meget – fra en enkelt mand til cirka 110 medarbejdere, som i dag inkluderer en lang række forskellige fagligheder inden for moderne byggeri. Vi er stolte af at have været kåret som Gazellevirksomhed, og af at vi har en sund økonomi med den højeste kredit-rating – AAA – og altså er blandt de 3% mest solide i Danmark. Firmaet ejes af Peter Vognsen, der ejer 75%, Dann Jensen, der ejer 15%, og Hans Andersen, der ejer 10%.

Vi har byggeprojekter for både private, erhvervslivet og også det offentlige, og vi er gode til at sætte det helt rigtige hold med de helt rigtige samarbejdspartnere fra sag til sag. Vi trækker på en bred vifte af faste samarbejdspartnere i byggebranchen, og vi har specialiseret os særligt i energi, hvor vi har et tæt samarbejde med specialister inden for trykprøvning, energimærkning og termografi.

Vi arbejder med mange forskellige typer projekter – fra helt nye lejlighedskomplekser for boligselskaber til opførelse af et internationalt, handicapvenligt sports-og konferencecenter med fokus på tilgængelig arkitektur. Så uanset om der er tale om en ombygning, nybygning eller tilbygning, så har vi de professionelle håndværkere og byggespecialister, der kan klare opgaven.

Du kan se eksempler på igangværende og tidligere projekter under Referencer.