Praktikplads – bygningskonstruktør og bygningsingeniør

Ledige praktikpladser

Vi søger to praktikanter, der læser til bygningskonstruktør eller bygningsingeniør

Dato: Efter aftale

Periode: Efter aftale

Sted: 1 i Jylland / 1 på Sjælland

Læs mere

Vi tager meget gerne praktikanter ind, som er i gang med at uddanne sig til bygningskonstruktører, bygningsingeniører eller lignende. Som praktikant hos os vil du blive tilknyttet en af vores erfarne byggeledere og kommer derved til at få bredt kendskab til en lang række af de spændende opgaver, man har som byggeleder. Vores byggepladser består typisk af total-, hoved- eller fagentrepriser (tømrer-entrepriser) og udføres af teams af egne tømrere og tilknyttede underentreprenører med en samlet byggeperiode på typisk 3-18 måneder.

De opgaver, du får lov at prøve kræfter med, kan bl.a. være planlægning, kvalitetssikring og -styring, byggemøder, tilsyn og opfølgning, økonomiopfølgning, mangelgennemgange og aflevering

Du vil få et selvstændigt ansvar for opgaverne – med god sparring fra byggelederen. Vi synes selv, vi har den helt perfekte størrelse til at tage imod praktikanter: vi er så store, så du får prøvet kræfter med meget krævende, komplekse projekter, men samtidig er vi ikke større, end at du får mulighed for at få indblik i alle faserne i et projekt.

Hvis du er interesseret i en praktikplads, så send gerne dit CV samt ansøgning til info@vognsen-co.dk.