Profil

Kort om os

Det var Peter Vognsen, der i 1999 startede virksomheden, der dengang lå på Helgenæs og hed Tømrerfirmaet Peter Vognsen ApS.

Som en naturlig del af væksten, skiftede vi fra ApS til A/S i januar 2018 og ændrede navn til Vognsen & Co A/S.
Det var også i januar 2018 at vi købte Tømrerfirmaet Jesper Berg i Lystrup, og dermed fik en afdeling tættere på Århus med mange gode kunder og dygtige medarbejdere.

Da vi nu er mere end 100 medarbejdere er vi vokset meget, og har været kåret som Gazellevirksomhed. Vi har en sund økonomi med den højeste kredit-rating – AAA – som er blandt de 3% mest solide i Danmark.
Hovedparten af vores dygtige og loyale medarbejdere er tømrere, hvor mange er udlært i firmaet, og har været hos i rigtig mange år. Derudover har vi en lang række dygtige byggeledere ansat, som dagligt fører tilsyn på byggepladserne for at sikre kvaliteten ud fra vores interne kvalitetssikringssystem. På kontoret i Knebel sikrer vi styring og optimering af tilbudsgivning, indkøb, økonomi, personale mv. Alle er med til at gøre en stor forskel hver eneste dag og uden holdånden, ville vi ikke være, hvor vi er i dag.

Vi lægger vægt på at yde et højt serviceniveau og være fleksible. Grundtanken i virksomheden er, at alle medarbejdere – fra lærling til byggeleder – skal kunne tage ansvar, løse problemer hurtigt og på egen hånd. Kombineret med vores fleksibilitet gør det, at vi altid bevarer overblikket også i situationer, hvor det brænder på og tingene skal gå stærkt.

Kompetencer

Vi er specialiseret i hoved-, fag- og totalentreprise og udfører også vinduesudskiftning og serviceopgaver. I den sammenhæng er det naturligvis vigtigt at have fokus på energi, og vi har derfor et tæt samarbejde med specialister inden for trykprøvning, energimærkning og termografi. Vi er alsidige og løser alle typer opgaver, store som små. Så hvad enten der er tale om gammeldags bindingsværk eller moderne nybyg, så har vi professionelle håndværkere, der kan klare opgaven.

For at få løst opgaverne hurtigt og på den måde være konkurrencedygtige, har vi investeret i en del udstyr selv. Eksempelvis har vi 2 teleskoplifte, vinduessug samt specialsug monteret på kurv til specialopgaver samt en selvkørende smartlift. Maskinparken udvides løbende, og vi bruger kun det bedste værktøj på markedet.

Service

Vognsen & Co A/S har en serviceafdeling som varetager opgaver hos både private og erhvervskunder. Serviceafdelingen er en del af firmaet, men har fokus på service- og spjældopgaver. Vi sætter stor ære i at servicere vores kunder.

Nøgleord

  • Bygningsservice
  • Vedligeholdelse
  • Rådgivning
  • Ombygning
  • Udvidelse

Data

Vognsen & Co A/S
Møllevej 4 A
8420 Knebel

Telefon: 86 35 69 05
Mail: info@vognsen-co.dk

CVR. 10095026

Kontaktperson: Peter Vognsen
Mobil: 20 89 15 49
Mail: pv@vognsen-co.dk

Ejerforhold:

Firmaet ejes af Peter Vognsen, der ejer 75%, Dann Jensen, der ejer 15%, og Hans Andersen, der ejer 10%.

Kredit-rating

Vognsen & Co A/S har fortsat den højeste rating – AAA. Den høje rating giver vores kunder og leverandører en sikkerhed for, at vi er en solid virksomhed, som har et stærkt finansielt fundament at bygge videre på i fremtiden.