Totalentreprise

Planlæg dit byggeprojekt med Vognsen & Co A/S og slip bekymringerne

Hvad skal der til for at gøre dit byggeprojekt overskueligt og nemt at håndtere? Ønsker du et byggeprojekt uden problemer og
bekymringer? Et samarbejde med Vognsen & Co hjælper dig til at få dit byggeprojekt realiseret bedst muligt og vi rådgiver dig gerne om, hvad du kan få for de penge, du har til rådighed. Med vores erfaring og professionelle tilgang til opgaverne ved vi, hvad vi gør og kan derfor hjælpe dig på rette spor. Vi har samarbejde med flere forskellige underentreprenører, som sikrer, at dit byggeprojekt bliver varetaget professionelt og efter alle gældende standarder.

Vi varetager projekter op til 25-30 mio. kr. og vi sikrer selvfølgelig, at vi udfører vores arbejde tilfredsstillende for alle vores kunder.

Hvorfor vælge totalentreprise?

Når du vælger en totalentreprenør, er du kun i dialog med en person, som varetager hele dit byggeprojekt for dig. Ud fra de ønsker du har, vil totalentreprenøren sørge for at få udarbejdet skitser til dit projekt. Totalentreprenøren vil også indhente byggetilladelser og sørge for koordinering med diverse håndværkere og leverandører til byggeriet. Med totalentreprise får du en samarbejdspartner, som kan rådgive dig og sørge for, dit projekt bliver udført fra planlægningsfasen til endelige resultat. Hvis du har din egen rådgiver, som du gerne vil have med på sidelinjen, er dette også en mulighed. Det vigtigste for os er, at du får en proces, der er optimal for dig, og vi er derfor meget fleksible.

Kontakt os

Skal du bruge en pålidelig totalentreprenør, kan du sende en mail til info@vognsen-co.dk eller ringe til os på tlf. 86 35 69 05, så tager vi en snak om dit projekt og hjælper dig godt på vej. Er du i tvivl, om vi kan varetage dit byggeprojekt, er du også meget velkommen til at ringe – vi er altid klar med råd og vejledning.