Vi tilbyder

Vi bygger alt – for erhvervslivet, for det offentlige og for private

Uanset om dit projekt er privat, erhvervs- eller offentligt byggeri, kan vi løse opgaven. Hos Vognsen & Co A/S har vi mange års erfaring med byggeprojekter i alle afskygninger, så vi er gode til at finde løsninger og klare de udfordringer, som måtte opstå. Vi har prøvet det før, og det giver vores kunder ro i maven.

Vi tilbyder samarbejde både i form af fagentreprise, hovedentrepriser og totalentrepriser. Om det er nybyggeri, tilbygning, ombygning eller vedligeholdelse, så har vi en professionel tilgang til opgaverne og vores faglige stolthed, som gør, at vi altid får løst opgaverne ordentligt og til tiden. Og så kan vi rigtig godt lide at snakke med vores kunder, så behov og forventninger altid er afstemte mellem os og dem. Det er vores erfaring, at det giver den bedste proces for alle parter.

Kontakt os

Vil du vide mere om Vognsen & Co A/S, eller har du spørgsmål til et projekt, er du velkommen til at sende os en mail på info@vognsen-co.dk eller ringe til os på tlf. 86 35 69 05, så er vi klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Du kan også læse mere om samarbejde med os under erhvervs- og offentligt byggeri samt under byggeri for private. Under referencer kan du se eksempler på nogle af projekter, vi har arbejdet på.