Totalentreprise

Totalentreprise

Vi tager os af hele processen for dig, fra rådgivning og projektering til planlægning og byggestyring.

Har du brug for en totalentreprise?

Som totalentreprenør sørger vi for, at dit byggeprojekt bliver så overskueligt og nemt at håndtere som overhovedet muligt. Vi bliver din samarbejdspartner, som kan rådgive dig og sørge for, dit projekt bliver udført professionelt helt fra planlægningsfasen til det endelige resultat. Vi kan også hjælpe med at få konkretiseret, hvad du har af muligheder inden for en given økonomisk ramme.

Vi har erfaring med rigtig mange forskellige byggeprojekter, og vi har derfor opbygget en bred vifte af faste samarbejdspartnere i form af underentreprenører. Vi anser i høj grad os selv som værende specialister inden for projektledelse, sammensætning og koordinering af det bedste team og hold af underentreprenører, samt selvfølgelig selve tømrerarbejdet.

Det sikrer, at dit byggeprojekt bliver varetaget professionelt hele vejen igennem og med samme høje håndsværksmæssige standard, som vi selv altid leverer.

Hvorfor vælge totalentreprise?

Når du vælger en totalentreprenør, er du kun i dialog med én person, som varetager hele dit byggeprojekt for dig. Ud fra de ønsker du har, vil vi som totalentreprenør sørge for at udvælge rådgivere og fagentreprenører, at få udarbejdet skitser til dit projekt, indhente byggetilladelser og sørge for koordinering med diverse fagentreprenører og leverandører til byggeriet. Vi sørger kort sagt for alt fra projektering og planlægning til projektstyring og byggeledelse.

Ved alle former for entrepriser følger vi helt faste skabeloner og procedurer for projektstyring og -håndtering, så vi er sikre på, at projekterne er færdige til tiden og inden for den økonomiske ramme.

Kontakt os

Mangler du en effektiv fagentreprenør til at løse din tømreropgave, eller har du yderligere spørgsmål, kan du sende os en mail til Peter Vognsen eller ringe på tlf. 86 35 69 05 – Så finder vi en løsning til dit tømrerprojekt. Du kan også se eksempler på vores tømrerprojekter under referencer

Peter Vognsen
Peter Vognsen

Direktør / Stifter