Entrepriseformer

Entrepriseformer

På en fagentreprise står vi for at levere alt tømrerarbejdet, på en hovedentreprise styrer vi dit byggeri, og på en totalentreprise står vi for alt i processen – fra frisk idé til nøglefærdigt projekt.

Entrepriseformer

Vi har en stor samling af forskelligartede projekter bag os, der spænder over alt fra nye kulturhuse, daginstitutioner og sportshaller til helt nye boligområder, erhvervsdomiciler og nænsomme renoveringer af historiske bygninger.

Når vi bygger for erhvervslivet og det offentlige, kan det både være i form af fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise.

Vognsen og Co - Kontakt os - Entrepriseformer

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder

Vognsen & Co

Vi tror på, at samarbejde og ordentlighed er det nødvendige fundament for et godt byggeri

Sund fornuft

Uanset hvor dygtig man er til at planlægge og processtyre, så vil der i større byggerier så godt som altid opstå overraskelser og uventede udfordringer undervejs, som skal løses hurtigt – men også rigtigt.

Vi arbejder ud fra den filosofi, at alle vores medarbejdere skal udvise ansvar og fleksibilitet. Så når vi støder på et uventet problem, så finder vi en løsning.

Vi bruger vores sunde fornuft, og er ikke bange for at ændre retning og foreslå alternativer, hvis en løsning af en udfordring kræver det.

Kvalitet og håndværk

Vi har gjort det til vores mærkesag, at levere alle vores projekter som aftalt uden at gå på kompromis med med kvaliteten.

Det kan vi kun gøre, fordi vi er kræsne arbejdsgivere, som kun ansætter de bedste folk. Vores håndværkere er skolet i at tænke selv og løse problemstillinger på stedet - så vi ikke overkomplicerer processen.