Vognsen & Co Aarhus

Faglighed, ordentlighed og den gode mavefornemmelse

Siden 1999

Vognsen & Co Aarhus

I vores Aarhus-afdeling fokuserer vi på både entreprise, servicearbejde og rammeaftaler i form af nybyg og særligt renoveringsopgaver for erhverv og boligforeninger. Vores kunder finder du således primært blandt offentlige instanser, inden for erhverv og blandt boligforeninger. Her har vi bl.a. serviceaftaler i forbindelse med flytninger og servicering af ejendomme, samt butiksrenovering hvor vi har specialiseret os særligt i større renoveringsopgaver i både hoved- og fagentreprise.

Vi har en fast tilknyttet stab af tømrere og byggeledere i Vognsen Aarhus, hvor vi kan håndtere både vores service- og rammeaftaler samt større såvel som mindre entreprisearbejder i fag- og hovedentreprise. Vi har holdet til at dække begge områder på professionel og effektiv vis.

Kontakt os gerne

Vi opererer hovedsageligt med fag- og hovedentrepriser, og vi tilbyder endvidere rammeaftaler ift. servicearbejde for større professionelle kunder og kunder i det offentlige. Vi har bl.a. en rammeaftale med Coop Ejendomme, hvor vi servicerer alle Coop-butikker og -ejendomme i hele landet.

Hvis du vil høre mere om vores arbejde eller har spørgsmål til os, er du altid meget velkommen til at ringe til afdelingschef Søren Rask på tlf. 20 71 86 08 eller sende ham en mail på sr@vognsen-co.dk

Vognsen & Co Aarhus A/S, Møgelgårdsvej 20, 8520 Lystrup

CVR: 41978511

Salgs- og leveringsbetingelser: salgs_og_leveringsbetingelser_vognsen_og_co__aarhus_-_2021.pdf

 

Søren Rask
Søren Rask

Driftsdirektør, Aarhus / Medejer

Vognsen & Co Aarhus
Møgelgårdsvej 20, 8520 Lystrup
Danmark